Laptopum çalındı

Geçmiş olsun hocam.
Sağol
Hocam forumda polis varsa yardımcı olur bizde öyle parmak izinden TC'den tespit eden ne bilgisayar ne yazılım var elimizden sadece polisler ile iletişime geç falan diyebiliriz. Çok geçmiş olsun bu arada.
Monster Notebook a gittim yardımcı oluyorlar sağolsunlar inşallah en kısa zamanda bulunur

Son düzenleme:
Sign in to your Microsoft account sayfasına gidip oturum açın.. Cihazımı Bul sekmesini seçin. Bulmak istediğiniz cihazı ve ardından cihazınızın konumunu gösteren haritayı görmek için Bul 'u seçin. Hocam belki bu işinize yarar

Nerede çalındıysa oradaki güvenlik kameralarına bakabilirsiniz, olabilecek en hızlı şekilde yaparsanız anormal bir olay olmadığı için kayıtları silmelerinden önce bakabilirsiniz.

Nerede çalındıysa oradaki güvenlik kameralarına bakabilirsiniz, olabilecek en hızlı şekilde yaparsanız anormal bir olay olmadığı için kayıtları silmelerinden önce bakabilirsiniz.

Denedim ama format atmışlar büyük ihtimalle bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…