Laptopum ekran kartını tam güçte kullanmıyor

dunkirk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, sorunumu hızlıca 2 oyun üzerinden örnekleyerek anlatayım:

1- Forza Horizon 5, tüm grafikler en yüksek ayarlarda, verilere bakacak olursak ekran kartım 45W ve 45W da %100 çalışıyor gözüküyor, bu normal.

2- Spider-Man Remastered oynarken 30W da çalışıyor yine %100 kullanım gözüküyor fakat 45W Boost moduna geçiş yapmıyor laptop. FPS 70 civarı olmasına rağmen de oyunda takılmalar oluşuyor. Oyunda yapmam gereken bir ayar var mı? Spider-Man Remastered sorunlu bir oyun mu?

NVIDIA App de grafikler sekmesine baktığım zaman Spider-Man Remastered'in üzerinde veri alınamadı daha sonra tekrar deneyin yazıyor, bununla alakalı bir durum olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesinde, ekran kartının güc yönetimini "tam performans" olarak ayarlayın işe yaramazsa, NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesinde uygulama ayarları sekmesinde Spider-Man Remastered oyununun ayarlarını kontrol edin. Bende de böyle bir sorun vardı oynadığım oyunların bazılarında ekran kartım tam kullanılmıyordu, böyle yapınca düzeldi.

Kontrol ettiğimde güç yönetimi zaten tam performans modundaydı, spiderman remastered in ayarlarıda normal gözüküyor.

Biraz kurcaladım ve şimdi oyun APU ile çalışmaya başladı , 5fps le oynuyorum

Son düzenleme:
Kontrol ettiğimde güç yönetimi zaten tam performans modundaydı, Spider-Man Remastered'in ayarları da normal gözüküyor.

Kontrol ettiğimde güç yönetimi zaten tam performans modundaydı, Spider-Man Remastered'in ayarları da normal gözüküyor.

Biraz kurcaladım ve şimdi oyun APU ile çalışmaya başladı , 5FPS'le oynuyorum.

Sıkıntı yok APU da fena bir ekran kartı değil

Biraz kurcaladım ve şimdi oyun APU ile çalışmaya başladı , 5FPS'le oynuyorum

Arama kısmından grafik ayarları deyip oradan istediginiz uygulama hangisiyse onun üstüne basıp seçenekler deyin yüksek performansı seçin.

Arama kısmından grafik ayarları deyip oradan istediginiz uygulama hangisiyse onun üstüne basıp seçenekler deyin yüksek performansı seçin.

APU'dan GPU'a geçiş için diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…