oyuncaz Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 152 28 Mart 2020 #1 Laptopum maksimum kaç MHz RAM destekler nasıl öğrenirim?
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 28 Mart 2020 #2 Aida 64 adlı programı indirip anakartınızı öğrenin. Daha sonra anakartınızın ismini aratıp kolayca bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Aida 64 adlı programı indirip anakartınızı öğrenin. Daha sonra anakartınızın ismini aratıp kolayca bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Arimaa Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 Benim laptopum var Casper Nirvana nb 15.6 Anakartmını kaç MHz desteklediğini jerden öğrenebilirim CPU-Z'den baktım Google'a yazınca karşıma adam akıllı bir şey çıkmadı anakrtımıın ismi Casper fab1 yazıyor ama çıkmıyor bende anlamadım.
Benim laptopum var Casper Nirvana nb 15.6 Anakartmını kaç MHz desteklediğini jerden öğrenebilirim CPU-Z'den baktım Google'a yazınca karşıma adam akıllı bir şey çıkmadı anakrtımıın ismi Casper fab1 yazıyor ama çıkmıyor bende anlamadım.