E Egmns09 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 171 4 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar, sorunumu yukarıda yazdım. Gaming laptop kullanıyorum haliyle oyun falan oynuyorum, adaptörden bir sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2023
Arkadaşlar, sorunumu yukarıda yazdım. Gaming laptop kullanıyorum haliyle oyun falan oynuyorum, adaptörden bir sıkıntı yaşar mıyım?
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 700 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #2 Egmns09 dedi: Arkadaşlar, sorunumu yukarıda yazdım. Gaming laptop kullanıyorum haliyle oyun falan oynuyorum, adaptörden bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Şarj adaptörü orjinal mi? Kullandığınız prizde fişi takarken/taktıktan sonra cızırtı sesleri geliyor mu?
Egmns09 dedi: Arkadaşlar, sorunumu yukarıda yazdım. Gaming laptop kullanıyorum haliyle oyun falan oynuyorum, adaptörden bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Şarj adaptörü orjinal mi? Kullandığınız prizde fişi takarken/taktıktan sonra cızırtı sesleri geliyor mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 4 Ocak 2023 #3 Gayet normal bir durum özellikle Gaming laptoplarda, Gaming laptoplar fazla güç çektiği için haliyle o kadar güç veren adaptörün ısınması normal.
Gayet normal bir durum özellikle Gaming laptoplarda, Gaming laptoplar fazla güç çektiği için haliyle o kadar güç veren adaptörün ısınması normal.