Laptopuma çift monitör bağlarsam ne olur?

Ugrcn_ucyldz

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle, HP Pavilion 15 i7 7700HQ, 16 RAM ve 1050'im var geçenlerde ASUS'un 144 Hz monitörünü aldım fakat ben sadece ASUS'un monitörünü açıyorum. Çünkü bilgisayarımda batarya yok ve enerji dalgalanmasında mavi ekran yiyorum. Konuya dönersek ben 2 monitörü de aktif kullansam eğer bir sıkıntı çıkar mı?

İmzamdaki sistem ile çift monitör kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Ama tavsiyem laptop ekranını 2.monitör olarak kullanmanızdır. Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır

Sıkıntı çıkması için sebep yok gibi. Ayrıca, enerji dalgalanmasından yediğinize emin misiniz? Mavi ekran sorunu için minidump dosyalarınızı paylaşıp yeni konu açmanız iyi olacaktır.
İlk önce teşekkür ederim.
Laptobumda mavi ekran yedim diyelim laptobumu 24 saat boyunca açmassam sorun çözülüyor yarın minidump dosyasını paylaşıp çözüm arayacağım.
İmzamdaki sistem ile çift monitör kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Ama tavsiyem laptop ekranını 2.monitör olarak kullanmanızdır. Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır
Teşşekkür ederim gayet iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…