Laptopuma su döküldü

karışıkkafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu gece laptopa bir miktar su döktüm. Hemen kapatıp kağıt havlu ile alabildiğim yerleri kuruladım. Fotoğrafta su dökülen yerleri işaretledim. Daha sonra laptopı çalıştırdım. Dışarıdan ya da performanstan anlaşılabilecek bir sıkıntı yoktu. Klavye de gayet güzel çalışıyordu. Hatta bu konuyu da laptoptan açtım. Yapmam-test etmek gereken bir şey var mı bilmiyorum. O yüzden hemen sizden fikir almaya geldim :( yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• aloASUSTUFDashF15-FX516__4_.png
    aloASUSTUFDashF15-FX516__4_.png
    376,3 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam klavye yer yüzeyine bakacak şekilde bekletirdim. Su hasarı hemen belli olmaz. Açman hatalı bence. Saç kurutma makinesi ile kurutabilirsin. Zaten su kuruyana kadar belli olmayacak hasar.

Yarın sabah başka bir yere geçeceğim için bir gün boyunca öyle bekletmem pek mümkün değil maalesef ama sabaha kadar öyle yapacağım. Testi de yapıp sonuçlarını bildireceğim. Mesajlara bakmadan önce belki ısınması iyi olur diye laptoptan oyun falan açıp sıcaklığın biraz yükselmesini sağlamıştım. Pek mantıklı değilmiş anlaşılan 🥲

İleride büyük sıkıntılara yol açabilir. Eğer mümkünse teknik serviste içini temizletebilirsiniz. Durumu da belirtirsiniz ki ona göre yapsınlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı