nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar Sony Vaio VGN-FW41ET kullanıyorum. Assisst tuşu yok. Bios'a nasıl girerim. Yada nasıl format atabilirim?
Arkadaşlar Sony Vaio VGN-FW41ET kullanıyorum. Assisst tuşu yok. Bios'a nasıl girerim. Yada nasıl format atabilirim?
F fatih52 Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #2 USB belleğe Windows 8.1 yazıp USB ile Boot edebilirsiniz. Burada bu konu ile ilgili rehber var. Rufus ile Windows 8.1 yazıp kurulum yapabilirsiniz.
USB belleğe Windows 8.1 yazıp USB ile Boot edebilirsiniz. Burada bu konu ile ilgili rehber var. Rufus ile Windows 8.1 yazıp kurulum yapabilirsiniz.
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #3 Bilgisayarı açtığım an USB bellekten başlatacağım yani. Doğru mu anladım?
F fatih52 Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #4 Evet. Bilgisayar açılırken Boot ekranından USB belleği seçeceksin. Birde cihazın BIOS tuşu hangisi öğrenmeye çalış. Cihazdan cihaza değişiyor.
Evet. Bilgisayar açılırken Boot ekranından USB belleği seçeceksin. Birde cihazın BIOS tuşu hangisi öğrenmeye çalış. Cihazdan cihaza değişiyor.
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #5 Teşekkürler. Yakında format atacağım.
HardPlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 3 Aralık 2014 #6 Beyler ben şu flash bellek ile nasıl format atıldığını anlayamadım. biraz bahseder misiniz? flash bellğin içine windows'un kurulum exe'sini falan mı atıyorsunuz?
Beyler ben şu flash bellek ile nasıl format atıldığını anlayamadım. biraz bahseder misiniz? flash bellğin içine windows'un kurulum exe'sini falan mı atıyorsunuz?
F fatih52 Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #7 Hayır. Rufus programı ile iso dosyasını USB belleğe yazdırıyorsunuz. Bu konuda rehber vardı. Bakarsanız uygulayabilirsiniz.
Hayır. Rufus programı ile iso dosyasını USB belleğe yazdırıyorsunuz. Bu konuda rehber vardı. Bakarsanız uygulayabilirsiniz.