YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 https://www.pttavm.com/acer-nitro-5...YF67xYgxAY1d1OYUHhtIS6XgrhRenbIxoCWacQAvD_BwE Arkadaşlar yukarıdaki cihaza sahibim (bende 16x2 ve 1 TB M.2 SSD) bu cihazın çıkışından Max kaç Hz ve k çıkış alınabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
https://www.pttavm.com/acer-nitro-5...YF67xYgxAY1d1OYUHhtIS6XgrhRenbIxoCWacQAvD_BwE Arkadaşlar yukarıdaki cihaza sahibim (bende 16x2 ve 1 TB M.2 SSD) bu cihazın çıkışından Max kaç Hz ve k çıkış alınabilir?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.913 Makaleler 9 Çözümler 1.035 24 Ocak 2023 #2 Cihazında HDMI 2.0 var, bu değerleri alabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: 2.1 hocam. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım ve mutlu oldum teşekkür ederim. Nereden bakıyorsunuz acaba? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: 2.1 hocam. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım ve mutlu oldum teşekkür ederim. Nereden bakıyorsunuz acaba?
KS KS YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak kabloum HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak kabloum HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.913 Makaleler 9 Çözümler 1.035 24 Ocak 2023 #5 YnsCann dedi: Hocam son olarak kabloum HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo sürümünü nasıl anlayabileceğiniz hakkında bilgim yok, @Yener K. hocamın eski bir yorumunda gördüğüm üzere kablo sürümünün onemide yokmuş, önemli olan port. Fakat gene de kendisi doğru cevabı verir baktığında. Artı 0 Eksi
YnsCann dedi: Hocam son olarak kabloum HDMI sürümünü nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo sürümünü nasıl anlayabileceğiniz hakkında bilgim yok, @Yener K. hocamın eski bir yorumunda gördüğüm üzere kablo sürümünün onemide yokmuş, önemli olan port. Fakat gene de kendisi doğru cevabı verir baktığında.