xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2014 #11 Benimde laptopun içine su kaçmıştı anakart komple gitmişti. Sonra servise gönderdim anakart tamamen değişti. Benimki de açılmıyordu aynı 2-3 kere reset attı ekran gitti geldi sonra açılmadı bir daha
Benimde laptopun içine su kaçmıştı anakart komple gitmişti. Sonra servise gönderdim anakart tamamen değişti. Benimki de açılmıyordu aynı 2-3 kere reset attı ekran gitti geldi sonra açılmadı bir daha
Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2014 #12 onurcosgun dedi: Şaka mısın kardeş sen Adam olmaz artik o anakatta oksitlenme çoktan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Peki bir şeyleri kurtara bilirmiyim? HDD veya Ram?
onurcosgun dedi: Şaka mısın kardeş sen Adam olmaz artik o anakatta oksitlenme çoktan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Peki bir şeyleri kurtara bilirmiyim? HDD veya Ram?
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 27 Temmuz 2014 #13 Isıdan kapanan benimde laptobum vardı. Hp g62 b13st olur kendileri. Açtım temizledim termal macunu sürdüm o günden beri sıcaklık 75i geçmedi.
Isıdan kapanan benimde laptobum vardı. Hp g62 b13st olur kendileri. Açtım temizledim termal macunu sürdüm o günden beri sıcaklık 75i geçmedi.
zfer Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #14 Hadi attın da neden uyuyakalıyorsun kardeşim yazık günah para verilmiş sonuçta, neyse geçmiş olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
onurcosgun Megapat Katılım 16 Ekim 2013 Mesajlar 268 Makaleler 3 27 Temmuz 2014 #15 Emre Efe dedi: Peki bir şeyleri kurtara bilirmiyim? HDD veya Ram? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın bataryasını söküp açmasaydın dondurucudan çıkardıktan sonra belki bütün parçaları kurtarabilirdin.
Emre Efe dedi: Peki bir şeyleri kurtara bilirmiyim? HDD veya Ram? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın bataryasını söküp açmasaydın dondurucudan çıkardıktan sonra belki bütün parçaları kurtarabilirdin.