yalo Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Ekim 2022 #1 Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2022
Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ekim 2022 #2 yalo dedi: Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... güç tuşuna uzun süre basın olmadı bataryayı çıkarın.
yalo dedi: Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... güç tuşuna uzun süre basın olmadı bataryayı çıkarın.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 20 Ekim 2022 #3 Ekran kartı yandıysa yapacak bir şey yok, çöp olmuş. Bende yakmıştım, geri kurtaramadık ve attık.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #4 yalo dedi: Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınmadan kendini kapatmış gibi görünüyor. En kötü ihtimal buzdolabına koyup 15 dakika bekleyin.
yalo dedi: Çalışıyor ama ekran gelmiyor. Fan ve bilgisayar çok ısındı, garip sesler çıkıyor. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor, yardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınmadan kendini kapatmış gibi görünüyor. En kötü ihtimal buzdolabına koyup 15 dakika bekleyin.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 20 Ekim 2022 #5 Ekran kartınız reballing işlemi ile hayata dönebilir.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 20 Ekim 2022 #6 Buzdolabında yoğun nem vardır ve bu nem elektronik için hiç iyi sonuçlar doğurmaz. En doğru soğutma soğutucu fan kullanmaktır.
Buzdolabında yoğun nem vardır ve bu nem elektronik için hiç iyi sonuçlar doğurmaz. En doğru soğutma soğutucu fan kullanmaktır.