Laptopumun Windows 8.1 driverları yok ancak kurmak istiyorum

Makaleler
1
Yer
Malatya
Windows 7 kullanmaktayım şu an laptopumda, formatladım ve internet bağlantısını falan halletmedim. İnsanlar 8.1 kurmamı önerdiler, şu an indiriyorum, 8.1'i de merak ettiğim konu driverları HP'nin sitesinden indiriyorum ama HP'nin sitesinde benim modelimin Windows 8 driverları yok, sizce yüklemeli miyim, yüklersem de nasıl bunu internet driverını indireceğim?

Ben HP-G62 bilgisayarım da Windows 7 sürücülerini Windows 10’a yüklemiştim.

Ben Windows 7 sürücülerini Windows 8.1'e yüklemiştim, ama driverlerin setup dosyasını Windows 7 uyumluluğında çalıştırdım.

Ben Windows 7 sürücülerini Windows 8.1'e yüklemiştim, ama driverlerin setup dosyasını Windows 7 uyumluluğında çalıştırdım.
Ben uyumluluk olmadan çalıştırdım windows 10’da.
Sonuç olarak sorunsuz setup’ları yüklemiştim

HP-15 BW020NT laptopum var senin ki gibi windows 10 desteği var sadece Windows 7 sürücülerini kurabiliyorsun sorun olmuyor ama oyunları tam ekran yapınca görüntü bozuluyordu bir türlü çözümü bulamadım. Bazı Oyunlarda uyumluluğu windows 8 yapınca düzeliyor bazıların da düzelmiyor. Belki sen de sıkıntı olmaz.

Eski driver’lar (Windows 98 ve üstü) yeni işletim sistemlerine kurulabilir. Eski bir Creative ses kartını Windows 7’de çalıştırmışlığım vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…