Laptopun 2 tuşu eridi

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
USB stickerını ısıtıp çıkarayım derken fön makinesini 2sn tutmamla tuşun erimesi bir oldu. Sol alt köşede FN ve CTRL tuşu çok belli oluyor mu? İçime dert oldu yeminle lanet sticker yüzünden.

Dosya Ekleri

• IMG_4118.png
    IMG_4118.png
    738,5 KB · Görüntüleme: 2.939
  • IMG_1040.jpeg
    IMG_1040.jpeg
    124,7 KB · Görüntüleme: 1.875
  • IMG_1038.jpeg
    IMG_1038.jpeg
    186,4 KB · Görüntüleme: 1.779
  • IMG_1042.jpeg
    IMG_1042.jpeg
    168,3 KB · Görüntüleme: 1.909
Fotoğraflara göre yorumlayacak olursam. Belli olmuyor hocam.

Evet hocam gözle bakınca biraz daha net anlaşılıyor. Fotoğrafta tam belli olmuyor. Ama şunu fark ettim bir ürün alınca çok fazla korumaya kalkınca mutlaka başına bir şey geliyor. En azından bende öyle oluyor artık salacağım gitsin. Telefon almıştım ilk hafta yere düştü köşesi yamuldu PC aldım böyle oldu vallahi düşünmeyeceğim artık😄

Evet hocam gözle bakınca biraz daha net anlaşılıyor. Fotoğrafta tam belli olmuyor. Ama şunu fark ettim bir ürün alınca çok fazla korumaya kalkınca mutlaka başına bir şey geliyor. En azından bende öyle oluyor artık salacağım gitsin. Telefon almıştım ilk hafta yere düştü köşesi yamuldu PC aldım böyle oldu vallahi düşünmeyeceğim artık😄
En iyisi o şekilde hocam iPhone 11 telefon almıştım zamanında çok iyi koruyordum kırılmaz camını 2 defa kırdıktan sonra 2 yıldır korumasız kullanıyorum telefonu, Haftada en az bir defa yere düşer ama sapasağlam yinede :D

En iyisi o şekilde hocam iPhone 11 telefon almıştım zamanında çok iyi koruyordum kırılmaz camını 2 defa kırdıktan sonra 2 yıldır korumasız kullanıyorum telefonu, haftada en az bir defa yere düşer ama sapasağlam yine de :D

Sakınan göze çöp batar muhabbeti işte😃sakınma ki cihaz sapasağlam kalsın, sakınınca cihazın perti çıkıyor.

Hocam o stickerları en erken vakitte sökmeniz çok daha iyi olur plastiğin rengini değiştirecek çünkü birde keşke fön makinası kullanmasaydınız o usb stickerı çok kolay sökülüyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı