Laptopun 2 tuşu eridi

Can sıkıntısı.

USB stickerını ısıtıp çıkarayım derken fön makinesini 2sn tutmamla tuşun erimesi bir oldu. Sol alt köşede FN ve CTRL tuşu çok belli oluyor mu? İçime dert oldu yeminle lanet sticker yüzünden.
Tuşda erime ve yapısal bozulma yok biraz renk solması var ama kusur olarak göze batmıyor.

Benim laptopta da geliyor aynı ses Asus Tuf f15 var.

USB stickerını ısıtıp çıkarayım derken fön makinesini 2sn tutmamla tuşun erimesi bir oldu. Sol alt köşede FN ve CTRL tuşu çok belli oluyor mu? İçime dert oldu yeminle lanet sticker yüzünden.
O stickeri çıkarmak için fön makinesine ihtiyaç yokki izde kalmıyor sen eğlence aramışsın kendince al sana eğlence .d

Menteşe sesi o sen hareket ettirince menteşelerin arasındakı yağ yayılıyor tekrardan fark etmişsindir bir kez yaptiktan sonra olmuyor

Hocam muhtemelen normal bir durum plastikler haliyle oynatınca ses çıkarıyor diye düşünüyorum zaten TUF serisinde menteşe sorunu yok ama dikkat edilmesi gerek ekranı açıp kapatırken öyle çok sağlam denilemez.

Hocam 2 tuşun alt kısmı solmuş gibi görüyorum. Basmasında bir sorun yoksa bir şey olmaz. Bu USB 4 yazan stickerin sağ tarafı kendiliğinden mi açıldı?

Bir de hocam klavye rengini tam beyaz yapınca sizde F7 tuşu ve 8 Numara'da farklı renk ışıtıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…