Laptopun arka vidaları nasıl açılır?

vazquezz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar bende bir laptop var ve markası Matebook D15 Huawei'nin ürünü arkasında ki vida çok küçük ve açık termal macunu değiştirmem lazım fakat ona göre bir tornavida bulamadım bazı arkadaşlarıma sordum. Alyan lazım dediler bazıları da yıldız falan dediler kafam çok karıştı hangisi olur buna eğer ki alyan alacaksam en küçüğünü almam lazım. Fakat fotoğraflarına baktığımda gene büyük gelir gibi sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• 20240710_203241.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 107

Şunun gibi bir şey lazım galba evinizdekiyle açılmaz büyük ihtimalle.

Hocam ben tam anlamıyorum ama sanırım bu lazım çünkü babam Tork anahtar diye bir şey getirdi onun en küçüğünü denedik o da olmadı oda büyük geldi bundan alsam kesin açar mı?

Hocam ben tam anlamıyorum ama sanırım bu lazım çünkü babam tork anahtar diye bir şey getirdi onun en küçüğünü denedik o da olmadı oda büyük geldi bundan alsam kesin açar mı?

Hocam örnek olarak attım biraz araştırın ucuna tam uyacak şekilde alın bunun gibi. Satıcıya sorabilirsiniz.

Alyan lazım ancak kaçlık bilemiyorum. İşiniz acilse deliği taşırmadan yapıştırıcı döküp kağıdı vidaya sabitleyin sonra bıçakla çok kanırtmadan çevirmeye çalışın. Hem yalama olmaz hem de fazla sıkı değilse açılabilir. Hatta eline güvenen biri varsa direkt bıçakla da açılabilir.

Sordum hocam geri dönüşü güzel olur umarım çok teşekkürler.

Ustam dediğini yapabilirim çok mantıklı teşekkürler ama arkasında ki vidaları nasıl açacağım gene aynı şekilde mi arkasından bahsettiğimde içindeki vidalar.

Ustam dediğini yapabilirim çok mantıklı teşekkürler ama arkasında ki vidaları nasıl açacağım gene aynı şekilde mi arkasından bahsettiğimde içindeki vidalar.

İç vidalar muhtemelen yıldız şeklindedir, onlarda sorun olacağını sanmıyorum. Dışının göze güzel gelmesi için böyle vidaları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…