Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 2 Aralık 2020 #1 Laptop'un bir altı notebook mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Aralık 2020 #2 Hayır, laptop genel isim. Notebook, Ultrabook gibi çeşitleri var.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.886 Makaleler 5 Çözümler 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Aynı diye biliyorum.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2020 #4 Hayır.
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 2 Aralık 2020 #5 Damon Salvatore dedi: Aynı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı diye biliyorum.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Aralık 2020 #6 Aynı şey.
AknSyhn Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #7 Laptop genel bir isim ancak Notebook'un bir alt versiyonu olan Netbook'lar oluyor daha küçük boyutlarda onla karıştırmış olabilirsiniz.
Laptop genel bir isim ancak Notebook'un bir alt versiyonu olan Netbook'lar oluyor daha küçük boyutlarda onla karıştırmış olabilirsiniz.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 2 Aralık 2020 #8 Laptop, dizüstü bilgisayarın Türkçesidir ve çeşitleri vardır: Ultrabook: MacBook gibi bilgisayarlar bu kategoriye girer. Yüksek performans ürünüdür. Gaming Laptop (Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı): Oyuncular ve montaj işiyle uğraşanlar içindir. Notebook: Standart laptop. Netbook: Genellikle küçük, düşük performanslı bilgisayar türüdür.
Laptop, dizüstü bilgisayarın Türkçesidir ve çeşitleri vardır: Ultrabook: MacBook gibi bilgisayarlar bu kategoriye girer. Yüksek performans ürünüdür. Gaming Laptop (Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı): Oyuncular ve montaj işiyle uğraşanlar içindir. Notebook: Standart laptop. Netbook: Genellikle küçük, düşük performanslı bilgisayar türüdür.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2020 #9 Evilmonster dedi: Laptop, dizüstü bilgisayarın Türkçesidir ve çeşitleri vardır: Genişletmek için tıkla... Laptop, dizüstü bilgisayarın İngilizcesidir ve çeşitleri vardır
Evilmonster dedi: Laptop, dizüstü bilgisayarın Türkçesidir ve çeşitleri vardır: Genişletmek için tıkla... Laptop, dizüstü bilgisayarın İngilizcesidir ve çeşitleri vardır
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 3 Aralık 2020 #10 s3yit dedi: Laptop, dizüstü bilgisayarın İngilizcesidir ve çeşitleri vardır Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim, düzeltme için teşekkürler.
s3yit dedi: Laptop, dizüstü bilgisayarın İngilizcesidir ve çeşitleri vardır Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim, düzeltme için teşekkürler.