Macunu yenilesem nasıl değerler görürüm hocam. Bu arada hazır sormuşken, oyunda 73-75 derece aralığında alıyorum hep. Uzun kullanımda sorun yaratır mı?
Macunu yenilesem nasıl değerler görürüm hocam. Bu arada hazır sormuşken, oyunda 73-75 derece aralığında alıyorum hep. Uzun kullanımda sorun yaratır mı?
Hayır ısı düzeyleri gayet normal dostum zaten havalar sıcaklamaya başladı o dereceleri görmesi bence iyi bile. Oyun oynarken 85'in üzerine çıkmıyorsa bir sıkıntı yok. Termal macunu yenilersen elbette macunun kalitesine bağlı ısıda düşüş yaşanır ama şu an macun yenilemen için bir sebep yok. İleri zamanda ısınmaya başladığında yenilersin.
Hocam havanın 30 dereceyi aştığı bir ortamda laptopun boşta 50 derecelere çıkması bile normal bir durum. Zaten aşırı bir ısınma var ise cihaz ya performans kaybı yaşar ya da aniden kapanma gibi bir durum yaşar.
Hayır ısı düzeyleri gayet normal dostum zaten havalar sıcaklamaya başladı o dereceleri görmesi bence iyi bile. Oyun oynarken 85’in üzerine çıkmıyorsa bir sıkıntı yok.
Hocam havanın 30 dereceyi aştığı bir ortamda laptopun boşta 50 derecelere çıkması bile normal bir durum. Zaten aşırı bir ısınma var ise cihaz ya performans kaybı yaşar ya da aniden kapanma gibi bir durum yaşar.