Laptop'un Ederi Nedir?

Clippere

Centipat
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6-7 senedir kullandığım laptobumu yeni bir bilgisayar topladığım için satmayı düşünüyorum laptop ve 2.el piyasasını net bilmediğim için sizlerden destek almak istedim. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda yer almaktadır;

Bu özelliklere ekstra olarak yaklaşık 5-6 ay önce 240 GB SSD taktım klavyesini, sarj kablosu ve adaptörünü yeniledim. Bilgisayarın pili bitik sarja takılı olmadan çalışmamaktadır. Bilgisayarı almayı düşünen bir arkadaşımız olursa oyun için çok fazla düşünmesini önermem. League of Legends, FM 20, Batman Arkham asylum, Max Payne 3 gibi oyunları oynayabiliyordum fakat bunlardan daha yeni oyunları açabileceğini düşünmüyorum. Bu konulardan anlayan arkadaşlarımdan destek istiyorum. Sizce bu bilgisayarım ne kadar eder?

Ben bilgisayar değeri hesaplamakta pek iyi değilim. 6-7 senelik olduğu için 700 diyorum.

hocam, geçmişte oyun oynamışsınız. bir oyun laptopu değil. dolayısıyla oldukça yorgun bir pc. maksimum 600 verirler diye düşünüyorum.

Bu dolar kurunda 700-800 mümkün gibi.

Ben 2. Nesil i5, 64 SSD 300 HDD dahili ekran kartlı pcyi 1400e verdim. Ayrıca batarya da 5 dk dayanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…