Terito Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Bilgisayar alacağım ama ekran kartı modeli yazmıyor. Bilgisayar cahili olabilirim yargılamayın. AMD Radeon Graphics yazmış geçmiş adamlar harici dahili falanla mı alakalı iyi olup olmadığını nereden anlayacağım? Tam detaylıca yazarsanız sevinirim.
Bilgisayar alacağım ama ekran kartı modeli yazmıyor. Bilgisayar cahili olabilirim yargılamayın. AMD Radeon Graphics yazmış geçmiş adamlar harici dahili falanla mı alakalı iyi olup olmadığını nereden anlayacağım? Tam detaylıca yazarsanız sevinirim.
Çözüm Xevanior 8 Mart 2024 @Terito İşlemcide grafik birimi olarak Vega 7 bulunuyor. Harici ekran kartı yoktur.
KS KS Terito Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 GoDd1 dedi: Belki zırt pırt başlık değiştireceğinize düzgün şekilde yazsanız bizde ona göre cevap veririz. Onda ekran kartı yoktur u işlemci varsa işlemciyi kullanıyordur ekran kartı olarak. Genişletmek için tıkla... Peki performanslı olur mu? Temel oyunlar için alıyorum. Valorant ve Fortnite falan. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024 Artı 0 Eksi
GoDd1 dedi: Belki zırt pırt başlık değiştireceğinize düzgün şekilde yazsanız bizde ona göre cevap veririz. Onda ekran kartı yoktur u işlemci varsa işlemciyi kullanıyordur ekran kartı olarak. Genişletmek için tıkla... Peki performanslı olur mu? Temel oyunlar için alıyorum. Valorant ve Fortnite falan.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.750 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Mart 2024 #12 Terito dedi: Peki performanslı olur mu? Temel oyunlar için alıyorum. Valorant ve Fortnite falan. Genişletmek için tıkla... Temel basit oyunlarda sorun yaşatmaz. Artı 0 Eksi
Terito dedi: Peki performanslı olur mu? Temel oyunlar için alıyorum. Valorant ve Fortnite falan. Genişletmek için tıkla... Temel basit oyunlarda sorun yaşatmaz.