6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #1 Laptop kapağı kırık olduğu için kapağı açık bırakıyorum fakat sol alt çok kirli oluyor. Ne yapmalıyım?
Laptop kapağı kırık olduğu için kapağı açık bırakıyorum fakat sol alt çok kirli oluyor. Ne yapmalıyım?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.842 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Silin.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Bestty dedi: Silin. Genişletmek için tıkla... Fotoya baktım, soruna baktım.. düşündüm.. kendi monitörlerime baktım.. hmm dedim ve başka bir çözüm bulamadım. Hocam haklı.. silin.. sadece orası değil, bildiğin aletin üzerine toz dökmüşsün zaten..Biraz temiz yaşayın.
Bestty dedi: Silin. Genişletmek için tıkla... Fotoya baktım, soruna baktım.. düşündüm.. kendi monitörlerime baktım.. hmm dedim ve başka bir çözüm bulamadım. Hocam haklı.. silin.. sadece orası değil, bildiğin aletin üzerine toz dökmüşsün zaten..Biraz temiz yaşayın.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.842 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 arandur dedi: Fotoya baktım, soruna baktım. Düşündüm. Kendi monitörlerime baktım. Hmm dedim ve başka bir çözüm bulamadım. Hocam haklı. Silin. Sadece orası değil, bildiğin aletin üzerine toz dökmüşsün zaten. Biraz temiz yaşayın. Genişletmek için tıkla... Cihaz kum fırtınası görmüş, başka açıklaması olamaz.
arandur dedi: Fotoya baktım, soruna baktım. Düşündüm. Kendi monitörlerime baktım. Hmm dedim ve başka bir çözüm bulamadım. Hocam haklı. Silin. Sadece orası değil, bildiğin aletin üzerine toz dökmüşsün zaten. Biraz temiz yaşayın. Genişletmek için tıkla... Cihaz kum fırtınası görmüş, başka açıklaması olamaz.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Ağustos 2023 #5 Odayı süpürün, bir de gözlük beziyle bilgisayar ekran sıvısı alın.
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #6 Camı açmayın, odayı silin, çarşaf vs toz yapabilecek bir şey örtmeyin kanepe varsa.