Çözüldü Laptopun ekranı devre dışı bırakıldığında geri açılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Simdi arkadaşlar şu anda elimde bir monitor var. Normalde ben hem laptopa hem monitöre görüntü vererek oynuyorum ama öyle FPS düşüyor. İnternete baktım laptopun monitorunun görüntüsünü devre disi bırakmam lazımmış. Şimdi ben bunu devre disj bıraktıktan sonra geri açamıyor muyum? Yoksa açabiliyor muyum ve öyle FPS dusme sorunu kalkıyor mu?

Çözüm
Geri açabilirsiniz elbette. Kapatıldığı gibi açılabiliyor. İşlem Windows ayarlarından yapılıyor zaten. Zaten panel numaraları yazar, sadece monitör yaparsanız laptop paneli kapanır. Sadece laptop yaparsanıztan tersi. Uzat veya yansıt seçenekleri de var. Sadece monitöre görüntü verdikten sonra geri laptop paneline alabilirsiniz.
Geri açabilirsiniz elbette. Kapatıldığı gibi açılabiliyor. İşlem Windows ayarlarından yapılıyor zaten. Zaten panel numaraları yazar, sadece monitör yaparsanız laptop paneli kapanır. Sadece laptop yaparsanıztan tersi. Uzat veya yansıt seçenekleri de var. Sadece monitöre görüntü verdikten sonra geri laptop paneline alabilirsiniz.

Çözüm

Windows + p yaparak yaptım, öyle üflüyor değil mi? Gitti şu anda laptop ekrani, sadece monitor var.

Windows + p yaparak yaptım, öyle üflüyor değil mi? Gitti şu anda laptop ekrani, sadece monitor var.

Üflüyor kısmını anlamadım, çalışıyor mu demek istediniz. Sadece monitör varsa tamam, yapmışsınız. Laptop panelini geri açmak isterseniz yine Win+p kullanabilirsiniz.

Üflüyor kısmını anlamadım, çalışıyor mu demek istediniz. Sadece monitör varsa tamam, yapmışsınız. Laptop panelini geri açmak isterseniz yine Win+p kullanabilirsiniz.

Sağ ol yaptim dediğim gibi oldu fakat şimdi bu sorun değil ama neden oldu anlamadım. Monitöre bagalayinca normalde daha fazla FPS almaya başladım çok garip.

Sağ ol yaptim dediğim gibi oldu fakat şimdi bu sorun değil ama neden oldu anlamadım. Monitöre bagalayinca normalde daha fazla FPS almaya başladım çok garip.

iGPU kapandığı için ve port harici GPU'ya bağlı ise normal. MUX etkisi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…