A Alpergk Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi?
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Alpergk dedi: Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu Denetim Masası'ndan pil tıklayıp ayarları yapabilirsiniz ekran kendini kapatır mouse ile ya da klavye tuşuna bastığınızda açılır ama çok beklerseniz kapanma ihtimali var benim laptopta öyle oluyor (genel demiyorum)
Alpergk dedi: Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu Denetim Masası'ndan pil tıklayıp ayarları yapabilirsiniz ekran kendini kapatır mouse ile ya da klavye tuşuna bastığınızda açılır ama çok beklerseniz kapanma ihtimali var benim laptopta öyle oluyor (genel demiyorum)
LfueXemble Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 120 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GF65 RTX3060 Max-Q, Intel® Core™ i7-10750H, DDR4 16GB logitech G203 LIGHTSYNC, G213 PRODIGY, F710, Ext. 3D PRO Corsair VOID RGB Elite Wireless Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Alpergk dedi: Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Uykuya alırsa inmez.
Alpergk dedi: Laptopun ekranı bir süre sonra kapanıyor kapandıktan sonra acaba yaptığımız indirmeler, güncellemeler devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Uykuya alırsa inmez.