T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.581 Çözümler 10 4 Kasım 2021 #11 Sipitipo dedi: hayır abi kardeşim oyun oynarken kafasına topu atacaktım başını eğdi top geldi Genişletmek için tıkla... Evin içinde niye top oynar ki bir insan?
Sipitipo dedi: hayır abi kardeşim oyun oynarken kafasına topu atacaktım başını eğdi top geldi Genişletmek için tıkla... Evin içinde niye top oynar ki bir insan?
Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #12 Silinen üye dedi: Evin içinde niye top oynar ki bir insan? Genişletmek için tıkla... Odamız olduğundan çok daha büyük yatakları dolapları koyuncu çok boş yer kalıyor bende plastik top almıştım kardeşimi ezmek için oynuyordum.
Silinen üye dedi: Evin içinde niye top oynar ki bir insan? Genişletmek için tıkla... Odamız olduğundan çok daha büyük yatakları dolapları koyuncu çok boş yer kalıyor bende plastik top almıştım kardeşimi ezmek için oynuyordum.