Çözüldü Laptopun ekranının renkleri değişiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaan yüceyurt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim bir laptopum var. Laptop şarjdayken renkler arasında bir sorun yok. Ancak şarjdan çıkarıp bakarken ekranın renkleri bir soluklaşıyor. Bir normalleşiyor anlamadım. Yardım eder misiniz?

Çözüm
Şunu da eklemek istiyorum, normalde bir sorun yoktu ancak ben sıfırlayınca oldu bu bir karanlıklaşıyor bir artıyor anlayamadım.

Intel işlemcili evet.

Durum yüksek ihtimal bundan kaynaklı:

1723463585436.png

Bu ayar açıksa eğer prizden çıkartınca renkler bozuluyor. Yüklü değilse Intel grafik kontrol merkezini Microsoft Store üzerinden kurabilirsiniz.
Laptop modeli nedir? Intel işlemcili mi?

Merhaba benim bir laptopum var. Laptop şarjdayken renkler arasında bir sorun yok. Ancak şarjdan çıkarıp bakarken ekranın renkleri bir soluklaşıyor. Bir normalleşiyor anlamadım. Yardım eder misiniz?

Windows gelişmiş ekran ayarlarında rengi otomatik yönet açık mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu da eklemek istiyorum, normalde bir sorun yoktu ancak ben sıfırlayınca oldu bu bir karanlıklaşıyor bir artıyor anlayamadım.

Intel işlemcili evet.

1723463585436.png

Bu ayar açıksa eğer prizden çıkartınca renkler bozuluyor. Yüklü değilse Intel grafik kontrol merkezini Microsoft Store üzerinden kurabilirsiniz.

Çözüm

Eki Görüntüle 2282531

Bakayım hemen.

Eki Görüntüle 2282531

Evet bu ayar açıkmış, kontrol edeyim şarjdan çıkarıp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı