muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 SSD veya HDD modeli Toshiba Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #2 Nasıl yanıyor uyarı gibi mi yani kısa kısa uzun uzun gibi mi yanıyor? Artı 0 Eksi
B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 21 Ağustos 2023 #3 muslumbabaa dedi: Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Genişletmek için tıkla... Hocam benim eski Lenovo laptopumda bu olay şarjı bittiğinde oluyordu, emin değilim ancak belki Dell'de de böyledir. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Genişletmek için tıkla... Hocam benim eski Lenovo laptopumda bu olay şarjı bittiğinde oluyordu, emin değilim ancak belki Dell'de de böyledir.
yugimoto11 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #4 Şayet bataryasını elle çıkarma şansın varsa, çıkart. Bataryası olmadan şarja takıp çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi
Şayet bataryasını elle çıkarma şansın varsa, çıkart. Bataryası olmadan şarja takıp çalıştırmayı dene.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #5 Batarya patlama derecesine gelmiş kendini korumaya alıyorda olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #6 yugimoto11 dedi: Şayet bataryasını elle çıkarma şansın varsa, çıkart. Bataryası olmadan şarja takıp çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Reis bataryayı elimle çıkartabilirim dışarıda çünkü ancak denedim yine olmuyor dostum. BeTas dedi: Nasıl yanıyor uyarı gibi mi yani kısa kısa uzun uzun gibi mi yanıyor? Genişletmek için tıkla... Reis eşit arayla yanıp sönüyor görsel atabilirim. Artı 0 Eksi
yugimoto11 dedi: Şayet bataryasını elle çıkarma şansın varsa, çıkart. Bataryası olmadan şarja takıp çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Reis bataryayı elimle çıkartabilirim dışarıda çünkü ancak denedim yine olmuyor dostum. BeTas dedi: Nasıl yanıyor uyarı gibi mi yani kısa kısa uzun uzun gibi mi yanıyor? Genişletmek için tıkla... Reis eşit arayla yanıp sönüyor görsel atabilirim.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #7 @muslumbabaa beki o ışık sabit bir şekilde mi yanıp sönüyor çünkü bildirim şeklinde mi? muslumbabaa dedi: Reis eşit arayla yanıp sönüyor görsel atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur bazı sistemler sorunu bildirmek için böyle yöntemler kullanıyor. Artı 0 Eksi
@muslumbabaa beki o ışık sabit bir şekilde mi yanıp sönüyor çünkü bildirim şeklinde mi? muslumbabaa dedi: Reis eşit arayla yanıp sönüyor görsel atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur bazı sistemler sorunu bildirmek için böyle yöntemler kullanıyor.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 21 Ağustos 2023 #8 muslumbabaa dedi: Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Genişletmek için tıkla... Adaptörün bozulmuş ve yeterli gücü veremiyor olabilir. Benim eski bir Casper bilgisayarımda da benzer bir durum vardı ve böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Genişletmek için tıkla... Adaptörün bozulmuş ve yeterli gücü veremiyor olabilir. Benim eski bir Casper bilgisayarımda da benzer bir durum vardı ve böyle çözmüştüm.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #9 BeTas dedi: @muslumbabaa beki o ışık sabit bir şekilde mi yanıp sönüyor çünkü bildirim şeklinde mi? Olur bazı sistemler sorunu bildirmek için böyle yöntemler kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. IV.MURAT dedi: Adaptörün bozulmuş ve yeterli gücü veremiyor olabilir. Benim eski bir Casper bilgisayarımda da benzer bir durum vardı ve böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
BeTas dedi: @muslumbabaa beki o ışık sabit bir şekilde mi yanıp sönüyor çünkü bildirim şeklinde mi? Olur bazı sistemler sorunu bildirmek için böyle yöntemler kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. IV.MURAT dedi: Adaptörün bozulmuş ve yeterli gücü veremiyor olabilir. Benim eski bir Casper bilgisayarımda da benzer bir durum vardı ve böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım?
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #10 muslumbabaa dedi: Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. Genişletmek için tıkla... Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim? Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. Genişletmek için tıkla... Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim?