muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 SSD veya HDD modeli Toshiba Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Laptopun güç ışığı yanıp sönüyor hiçbir şekilde açılmıyor sadece fişe taktığımda güç ışığı yanıp sönüyor. DELL laptop.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 21 Ağustos 2023 #11 muslumbabaa dedi: Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Uygun bir adaptör bulup onunla çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Şöyle söyleyeyim yanıyor sönüyor sonra aradan çok kısa bir zaman geçiyor yine yanıyor sönüyor sonra sabit arayla. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Uygun bir adaptör bulup onunla çalıştırmayı dene.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #12 BeTas dedi: Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum laptop markası Inspiron 3521 marka videosunu da atayım isterseniz. BeTas dedi: Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Video atılmıyor galiba dostum. @BeTas Son düzenleme: 21 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
BeTas dedi: Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum laptop markası Inspiron 3521 marka videosunu da atayım isterseniz. BeTas dedi: Tamam bize bir şey demeye çalışıyor videosunu çekip atarsanız bakalım bir de laptop marka modelini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Video atılmıyor galiba dostum. @BeTas
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #13 @muslumbabaa eski konunuza baktım acaba yine aynı sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #14 BeTas dedi: @muslumbabaa eski konunuza baktım acaba yine aynı sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Artı 0 Eksi
BeTas dedi: @muslumbabaa eski konunuza baktım acaba yine aynı sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 21 Ağustos 2023 #15 muslumbabaa dedi: Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunları yaşıyorsunuz çünkü tekrardan bir kontrol eder misiniz sorun aynımı diye eski konudan. Artı 0 Eksi
muslumbabaa dedi: Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunları yaşıyorsunuz çünkü tekrardan bir kontrol eder misiniz sorun aynımı diye eski konudan.
KS KS muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #16 BeTas dedi: Benzer sorunları yaşıyorsunuz çünkü tekrardan bir kontrol eder misiniz sorun aynımı diye eski konudan. Genişletmek için tıkla... Reis bakayımda onda da çözüm bulamadımkı. Artı 0 Eksi
BeTas dedi: Benzer sorunları yaşıyorsunuz çünkü tekrardan bir kontrol eder misiniz sorun aynımı diye eski konudan. Genişletmek için tıkla... Reis bakayımda onda da çözüm bulamadımkı.