Laptopun güç tuşu biraz içeri göçtü

Zwoixx

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu güç tuşuna biraz basılı tutup kapatırken tık diye bir ses geldi birkaç gün sonra biraz içeri göçtüğünü gördüm. Şu ana kadar bir sorun olmadı bir sorun olur mu ilerleyen zamanlarda?

Dosya Ekleri

• IMG_0105.JPG
    IMG_0105.JPG
    135,8 KB · Görüntüleme: 70
Çalışıyorsa sıkıntı olmaz. Ama basarken çok bastırmamaya özen gösterin, daha da göçüp kendi kendine bilgisayarı açıp kapatmasın. Yaşamıştım.

Laptopu güç tuşuna biraz basılı tutup kapatırken tık diye bir ses geldi birkaç gün sonra biraz içeri göçtüğünü gördüm. Şu ana kadar bir sorun olmadı bir sorun olur mu ilerleyen zamanlarda?

İleride bir sorun olur mu bilmem fakat basılı kalıp PC kapanabilir dikkat et.

Parmağınızla hafif içeri göçtüğü tarafın tam tersine doğru tutup kaydırmayı deneyin düzelecektir. Asıl soruyu cevaplayacak olursak yaklaşık 4-5 yıl içinde orası kirlenmeye başlayacak ve çeşitli problemler ortaya çıkacak. Düzeltmeye çalışın.

Parmağınızla hafif içeri göçtüğü tarafın tam tersine doğru tutup kaydırmayı deneyin düzelecektir. Asıl soruyu cevaplayacak olursak yaklaşık 4-5 yıl içinde orası kirlenmeye başlayacak ve çeşitli problemler ortaya çıkacak. Düzeltmeye çalışın.

İleri ittirip yukarı çekmeyi denedim tuş kaybolucakdı az kalsın.

Laptopun içini açıp tamir etmeyi deneyeyim mi sizce yoksa yoluma devam mı ediyim.

İleri ittirip yukarı çekmeyi denedim tuş kaybolucakdı az kalsın.

Laptopun içini açıp tamir etmeyi deneyeyim mi sizce yoksa yoluma devam mı ediyim.

Hocam içini açıp yeni tuş taksanız iyi yaparsınız ve tanıdığınız bu işlerle uğraşan varsa onlara yaptırın(tecrübeli) yoksa başka yerde kazıklanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı