Zwoixx Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Laptopu güç tuşuna biraz basılı tutup kapatırken tık diye bir ses geldi birkaç gün sonra biraz içeri göçtüğünü gördüm. Şu ana kadar bir sorun olmadı bir sorun olur mu ilerleyen zamanlarda? Dosya Ekleri IMG_0105.JPG 135,8 KB · Görüntüleme: 71
Laptopu güç tuşuna biraz basılı tutup kapatırken tık diye bir ses geldi birkaç gün sonra biraz içeri göçtüğünü gördüm. Şu ana kadar bir sorun olmadı bir sorun olur mu ilerleyen zamanlarda?
KS KS Zwoixx Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 Cevap yazan herkese teşekkürler arkadaşlar. Artı 0 Eksi
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 17 Aralık 2022 #12 Zwoixx dedi: İleri ittirip yukarı çekmeyi denedim tuş kaybolucakdı az kalsın. Laptopun içini açıp tamir etmeyi deneyeyim mi sizce yoksa yoluma devam mı ediyim. Genişletmek için tıkla... Tamir etmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Zwoixx dedi: İleri ittirip yukarı çekmeyi denedim tuş kaybolucakdı az kalsın. Laptopun içini açıp tamir etmeyi deneyeyim mi sizce yoksa yoluma devam mı ediyim. Genişletmek için tıkla... Tamir etmeyi deneyin.
KS KS Zwoixx Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #13 Arkadaşlar bugün laptopu açarken tuşu ittirmem gerekti teknik servise göndereceğim. Artı 0 Eksi