3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #11 Niko000 dedi: Merhaba. Nitro 5 laptop aldim. Kendisi icinde vidalarla geldi. Ben de kendim kapagi acip HDD taktim. Yaddas artirdim yani. Sizce garanti bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Teknik servisi arayıp sorunca RAM ve HDD değiştirmek garantiyi bozmaz diyor tabii sadece HDD kapağını çıkarıp taktin değil mi?
Niko000 dedi: Merhaba. Nitro 5 laptop aldim. Kendisi icinde vidalarla geldi. Ben de kendim kapagi acip HDD taktim. Yaddas artirdim yani. Sizce garanti bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Teknik servisi arayıp sorunca RAM ve HDD değiştirmek garantiyi bozmaz diyor tabii sadece HDD kapağını çıkarıp taktin değil mi?
alpeertunga Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #12 Acer de bozuluyor. %100 hem de, arka kasayı açtığın anlaşılıyor zaten etiket var o yırtılıyor. O yüzden bozulmuştur. Ram ve hdd değiştirmek istediğimde 2 aylık cihaza arka kapağı açtığınız an garanti dışı kalır demişlerdi.
Acer de bozuluyor. %100 hem de, arka kasayı açtığın anlaşılıyor zaten etiket var o yırtılıyor. O yüzden bozulmuştur. Ram ve hdd değiştirmek istediğimde 2 aylık cihaza arka kapağı açtığınız an garanti dışı kalır demişlerdi.
Niko000 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #13 alpeertunga dedi: Acer de bozuluyor. %100 hem de, arka kasayı açtığın anlaşılıyor zaten etiket var o yırtılıyor. O yüzden bozulmuştur. RAM ve HDD değiştirmek istediğimde 2 aylık cihaza arka kapağı açtığınız an garanti dışı kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Etiket falan yoktu
alpeertunga dedi: Acer de bozuluyor. %100 hem de, arka kasayı açtığın anlaşılıyor zaten etiket var o yırtılıyor. O yüzden bozulmuştur. RAM ve HDD değiştirmek istediğimde 2 aylık cihaza arka kapağı açtığınız an garanti dışı kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Etiket falan yoktu
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #14 Garanti etiketini yırtmadan yavaşça kaldırın, daha sonra yerine geri yapıştırın. Zamanında Casper masaüstünde öyle yapmıştık. Oradaki etiketi nazikçe kaldırıp kapağı açtık.
Garanti etiketini yırtmadan yavaşça kaldırın, daha sonra yerine geri yapıştırın. Zamanında Casper masaüstünde öyle yapmıştık. Oradaki etiketi nazikçe kaldırıp kapağı açtık.
alpeertunga Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 68 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #15 Yeni aldıysanız var etiket.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 9 Ağustos 2021 #16 Genelde bozuyor.
Jeh0Ke Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Heryer Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 Shapphire RX580 8GB 8x4 32GB(3200MHz) RAM MSI B550 PRO VDH Anakart Thermalright 240mm Soğutma Silverstone 550W 80+Bronze Aerocool Atomic Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 10 Ağustos 2021 #17 hamzaunsal dedi: Lenovo'da da bozulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Legion laptoplarda diye biliyorum.
hamzaunsal dedi: Lenovo'da da bozulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Legion laptoplarda diye biliyorum.
hamzaunsal Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 256 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #18 Jeh0Ke dedi: Sadece Legion laptoplarda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltmesi müsait olan tüm modellerde bozmuyor. SSD için de bu geçerli. Resmi forum sitesinde şöyle bir konu var;
Jeh0Ke dedi: Sadece Legion laptoplarda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RAM yükseltmesi müsait olan tüm modellerde bozmuyor. SSD için de bu geçerli. Resmi forum sitesinde şöyle bir konu var;
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 10 Ağustos 2021 #19 Jeh0Ke dedi: Eğer yanlış değilsem Monster marka laptoplar hariç diğerleri bozuluyor. Genişletmek için tıkla... HP'de de bozulmuyor. Bazı modellerde.
Jeh0Ke dedi: Eğer yanlış değilsem Monster marka laptoplar hariç diğerleri bozuluyor. Genişletmek için tıkla... HP'de de bozulmuyor. Bazı modellerde.