Laptopun internet bağlantısı sürekli kesiliyor

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
5070
İşlemci
i7
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 3 hafta önce bir laptop almıştım. Son 3, 4 gündür evin interneti ile bağlantısı sürekli kesiliyor. Bazen uzun sürüyor ama hele şu günlerde sürekli kesiliyor. İlk 2 hafta hiçbir şey yoktu.
İnternette bayağı bir araştırdım komut sisteminden ağ ayarlarını, IP ayarlarını falan sıfırladım. Ağa tekrar bağlandım, Aygıt Yöneticisi falan bir sürü şeyi taradım, yeniledim falan ama hala evde internet yok gözüküyor.
Normal de var telefonum ve diğer masaüstü bilgisayarım ile bağlanıyorum televizyonda aynı şekilde. Çözümü hiçbir şekilde bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi> Ağ Bağdaştırıcıları kısmından kart modelinizi yazarsanız daha bilgilendirici olur. Ayrıca sadece kablosuz bağlantıda mı yoksa ethernetle kullanırken oluyor mu?

Aygıt Yöneticisi> Ağ Bağdaştırıcıları kısmından kart modelinizi yazarsanız daha bilgilendirici olur. Ayrıca sadece kablosuz bağlantıda mı yoksa ethernetle kullanırken oluyor mu?
Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 160MHz

Ethernet kablosu ile daha denemedim hocam zaten yarın şehir dışına gideceğim orada ki kablosuz ağ ile ne olur bilmiyorum artık göreceğiz ama ethernet zaten şuan masaüstü bilgisayarıma bağlı. Ethernet kullanmayacağım için denemedim ama olacağını zannetmiyorum zira kendi telefonumdan Wi-Fi açınca bir sıkıntı yok, bu durumu yaşayan bir çok laptop kullanıcısı varmış çözüm önerisi olarak CMD'de ki ayarları sıfırladım, ağları taradım, kartı güncelleştirdim gibi ayarlar. Son 20 dakikadır kesilmedi. Bazen sürekli oluyor bazen de saatler boyu ağa bağlı kalıyor.

Şuan telefondan yazıyorum. Yarın şehir dışına gideceğim. Orada da aynı sorunu yaşarsam mutlaka deneyeceğim. En kısa sürede geri dönüş yapacağım şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…