Fake Rfue Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım?
Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım?
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Modeli nedir? Eğer modelini bilmiyorsanız arkasına bakabilirsiniz monitörün. Arkasında yazar büyük ihtimal.
Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Modeli nedir? Eğer modelini bilmiyorsanız arkasına bakabilirsiniz monitörün. Arkasında yazar büyük ihtimal.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Haziran 2021 #4 Hocam YouTube'da bir videoda nasıl yapılacağını gösteren biri vardı ama kullandığı program yüzünden üst üste 2 kere mavi ekran aldım. O yüzden vazgeçtim ben de.
Hocam YouTube'da bir videoda nasıl yapılacağını gösteren biri vardı ama kullandığı program yüzünden üst üste 2 kere mavi ekran aldım. O yüzden vazgeçtim ben de.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 3 Haziran 2021 #5 Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Modelini internette aratabilirsin. Çok eski değilse 5ms olabilir.
Fake Rfue dedi: Elimde eski olsa bir laptop var ama bu laptopun kaç ms olduğunu bilmiyorum. Laptopun ekranının kaç ms olduğunu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Modelini internette aratabilirsin. Çok eski değilse 5ms olabilir.
Fake Rfue Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 rbstsoul dedi: Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modeli Grundig GNB 1691 B1 i7 HalePlace dedi: Modeli nedir? Eğer modelini bilmiyorsanız arkasına bakabilirsiniz monitörün. Arkasında yazar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Modeli Grundig GNB 1691 B1 i7 fakat laptop olduğu için arkasında yazmıyor.
rbstsoul dedi: Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modeli Grundig GNB 1691 B1 i7 HalePlace dedi: Modeli nedir? Eğer modelini bilmiyorsanız arkasına bakabilirsiniz monitörün. Arkasında yazar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Modeli Grundig GNB 1691 B1 i7 fakat laptop olduğu için arkasında yazmıyor.