Laptopun kapağının açılması iade için sorun mu?

Jack_Daw

Hectopat
Prime day indirimlerinde Amazon'dan IdeaPad Gaming 3 laptop aldıktan sonra RAM takmak için kapağını açtım fakat RAM kısmının üstünde koruma bandı vardı önce bir deneyeyim sonradan RAM'i takarım sıkıntı olursa koruma banlartına zarar gelmesin diye, ürünün soğutma performansı hiç hoşuma gitmediği için iade etmeye karar verdim, kapağa hiçbir zarar gelmedi jelatinler vs. hepsi üstünde herhangi bir sorun yok fakat arka kapağı çıkarmamdan dolayı iade kısmında bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Koruma bantları vs duruyorsa ve açıldığına dair bir iz yok ise sorun olacağını düşünmüyorum.

Öncelikle soruyla ilgisi yok ama konu soğutma ise eğer yanılgıya düşmüş olabilirsiniz. Oyun laptoplarının hepsi aşırı ısınır. Bana sorarsan sadece bazı Msi bilgisayarlar dışında diğerleri arasında dağlar kadar fark yoktur, ki Lenovo gibi güçlü bir markadan söz ediyoruz. O yüzden iade düşünceni tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Kapak açıldığında bırak ürün iadesini, garanti sürecinin bile bozulduğu gerçeği var ki; firmalar yeni yeni bu durumun garanti için sıkıntı oluşturmayacağı kararını almaya başladılar ve hatırladığım kadarıyla Lenovo onlardan biri değil. Yani garanti ve iade hakkı büyük ihtimal yalan oldu. Ama denemekten zarar gelmez. Kapağını açtım demeden iade etmeye çalışırsan işler kolaylaşabilir.

Satıcı bizzat Amazon ise süreç daha kolaylaşır ama başka biriyse... Geçmiş olsun ne diyelim.

Öncelikle soruyla ilgisi yok ama konu soğutma ise eğer yanılgıya düşmüş olabilirsiniz. Oyun laptoplarının hepsi aşırı ısınır. Bana sorarsan sadece bazı Msi bilgisayarlar dışında diğerleri arasında dağlar kadar fark yoktur, ki Lenovo gibi güçlü bir markadan söz ediyoruz. O yüzden iade düşünceni tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Kapak açıldığında bırak ürün iadesini, garanti sürecinin bile bozulduğu gerçeği var ki; firmalar yeni yeni bu durumun garanti için sıkıntı oluşturmayacağı kararını almaya başladılar ve hatırladığım kadarıyla Lenovo onlardan biri değil. Yani garanti ve iade hakkı büyük ihtimal yalan oldu. Ama denemekten zarar gelmez. Kapağını açtım demeden iade etmeye çalışırsan işler kolaylaşabilir.

Satıcı bizzat Amazon ise süreç daha kolaylaşır ama başka biriyse... Geçmiş olsun ne diyelim.
Dediğiniz gibi olabilir , nerdeyse 10 yıldır masaüstü kullandığım için bana sıcak gelmiş olabilir . Ürünün cpu ve gpu soğutma performansı güzel fakat klavyesinin ısınması rahatsız ediyor. Eğer normal ise bu durum kalması da iyi olur benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı