Laptop'un Klavyesi Basılan Tuş Yerine Başka Tuşu Çalıştırıyor

Barış Zafer

Kilopat
HP Pavilion 15 Notebook'umu pilsiz çalıştırıyordum açayım dedim bir baktım açılmadı, sonra şarj ışığı yanmıyor elektrik hiçbir türlü gelmiyordu. kablo sağlamdı kontrol ettim. Biraz uğraştım sonra bıraktım akşam tekrar deneyim dedim açıldı, sonra klavye sapıttı. Ne yapmalıyım? Q'ya basınca e ve kontrole aynı anda A' ya basınca d ve kontrole aynı anda Z'ye basınca c ve kontrole aynı anda basıyor. Ne olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara Diagnostic işlemini yapmayı deneyin, sorun çıkmazsa klavye ayarlarında kısayollarla ilgili bir sıkıntı yaşanmış olabilir
Bilgisayara diagnose yaptım bi şey çıkmadı benim düşünceme göre anakartın üzerindeki bi yer yanmış olabilir çünkü laptop elektriği şarj kablosunu yukarı ittirerek alıyor ama oynatınca elektrik kesilmiyo hala çalışıyor laptop. Klavye sapıtmasıda her zaman olmuyor
Hiç suyla temas ettirdin mi bilgisayarı?
Zaten laptopu 1 haftadır ellemiyordum hiç temas etmedi

Bilgisayara diagnose yaptım bi şey çıkmadı benim düşünceme göre anakartın üzerindeki bi yer yanmış olabilir çünkü laptop elektriği şarj kablosunu yukarı ittirerek alıyor ama oynatınca elektrik kesilmiyo hala çalışıyor laptop. Klavye sapıtmasıda her zaman olmuyor
Allah allah ne diyeceğimi bilemedim, sürekli olmuyorsa %99 oranda donanımsal bir sorun vardır. Anakartın üstünde yanan bir lokasyonun sadece klavyeye etki etmesi çok ilginç geliyor. Yardımcı olamadığım için üzgünüm

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı