Ömer Naz Picopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 174 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD Cinsiyet Erkek Meslek Brogrammer 17 Ağustos 2023 #11 GaJente dedi: Kasam var fakat klavye daha almadım Windows kurulumunu yapmak istiyorum mouse var fakat klavye yok şu anlık laptopun var onun klavyesini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum kurmak pek mümkün değil gibi ofis klavyeleri bayağı ucuz alabilirsin 100-150 TL civarına.
GaJente dedi: Kasam var fakat klavye daha almadım Windows kurulumunu yapmak istiyorum mouse var fakat klavye yok şu anlık laptopun var onun klavyesini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dostum kurmak pek mümkün değil gibi ofis klavyeleri bayağı ucuz alabilirsin 100-150 TL civarına.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 17 Ağustos 2023 #12 Synth36 dedi: BIOS'a girmesi lazım bir şekilde. Genişletmek için tıkla... İlk diski çıkartıp USB'yi takar USB'den kurulum ekranı açılınca SATA kablosunu geri takar sayfayı yeniler ve kurar.
Synth36 dedi: BIOS'a girmesi lazım bir şekilde. Genişletmek için tıkla... İlk diski çıkartıp USB'yi takar USB'den kurulum ekranı açılınca SATA kablosunu geri takar sayfayı yeniler ve kurar.
GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 17 Ağustos 2023 #13 Ömer Naz dedi: Dostum kurmak pek mümkün değil gibi ofis klavyeleri bayağı ucuz alabilirsin 100-150 TL civarına. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat 1-2 hafta kullanacağım bir klavyeye para vermek istemiyorum klavye alana kadar beklemek yerine bir çözümü varmı diye düşündüm
Ömer Naz dedi: Dostum kurmak pek mümkün değil gibi ofis klavyeleri bayağı ucuz alabilirsin 100-150 TL civarına. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat 1-2 hafta kullanacağım bir klavyeye para vermek istemiyorum klavye alana kadar beklemek yerine bir çözümü varmı diye düşündüm
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #14 The Destroyer dedi: İlk diski çıkartıp USB'yi takar USB'den kurulum ekranı açılınca SATA kablosunu geri takar sayfayı yeniler ve kurar. Genişletmek için tıkla... Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca.
The Destroyer dedi: İlk diski çıkartıp USB'yi takar USB'den kurulum ekranı açılınca SATA kablosunu geri takar sayfayı yeniler ve kurar. Genişletmek için tıkla... Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca.
GaJente Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 441 17 Ağustos 2023 #15 Synth36 dedi: Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi Synth36 dedi: Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bendede aynısı oldu 11 home kuruyorum şimdi çok sağolun Son düzenleme: 17 Ağustos 2023
Synth36 dedi: Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi Synth36 dedi: Otomatik USB'ye boot etmesi lazım değil mi zaten. Bende takıp açtığımda USB'ye boot etmişti başka edecek bir şey olmayınca. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bendede aynısı oldu 11 home kuruyorum şimdi çok sağolun
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #16 GaJente dedi: Deneyeceğim şimdi. Evet hocam bende de aynısı oldu 11 Home kuruyorum şimdi çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
GaJente dedi: Deneyeceğim şimdi. Evet hocam bende de aynısı oldu 11 Home kuruyorum şimdi çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.