Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim?
Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba, boya fırçasıyla klavyedeki tozları alabilirsiniz. Ekran için camsil işinizi görecektir.
Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba, boya fırçasıyla klavyedeki tozları alabilirsiniz. Ekran için camsil işinizi görecektir.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 27 Ocak 2025 #3 Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyeni anakart dan ayır ve öyle sil.
Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyeni anakart dan ayır ve öyle sil.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.978 Makaleler 2 Çözümler 9 27 Ocak 2025 #4 Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben ıslak mendille yavaşça siliyorum aralara kaçırmadan tuşların yanından sıyıra sıyıra.
Kozlowski27 dedi: Eski laptopumda klavyeyi ıslak mendille sildim sonra klavye bozuldu. Peçeteyle silince ise tozlar çok geçmiyor. Laptopumu nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben ıslak mendille yavaşça siliyorum aralara kaçırmadan tuşların yanından sıyıra sıyıra.