Laptopun Kullanılmış Olduğunu Anlama

Sanmıyorum para vermeden göndereceğini Bence ne yapıp ne edip gidin ve test yapın. Olmadı Get sistemi ile satın alın ve elinize geçtikten sonra test edin. Eğer testlerde sıkıntılar oluyorsa geri iade edersiniz.

Sanmıyorum para vermeden göndereceğini Bence ne yapıp ne edip gidin ve test yapın. Olmadı Get sistemi ile satın alın ve elinize geçtikten sonra test edin. Eğer testlerde sıkıntılar oluyorsa geri iade edersiniz.
Paranın yarısını gönder, adam bilgisayarı zaten gönderecektir, bakarsın beğenmedin, 1500 küsür liranı geri istersin. Zaten vermezse bilgisayarı 1500 liraya almış oluyorsun. En mantıklı yol bu şu anda.

Ben hiçbir satıcının öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ya elden almaya gitmeli ya da GET sistemi ile almalı.

SchWil Hocam 2 tane gtx 980 ti li sistem toplanir diyorsunuz da gumrukten gecerken vergi odemek zorunda kalirsiniz ayni parayi yine odersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…