unki Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Durum yukarıda yazdığım gibi. Daha birkaç saat önce çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. Her türlü çözümü denedim ama yok. Bozulduğunu da sanmıyorum laptop daha 1 aylık. Belirtmiş olayım mikrofon markası Realtek. En kısa sürede cevap bekliyorum.
Durum yukarıda yazdığım gibi. Daha birkaç saat önce çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. Her türlü çözümü denedim ama yok. Bozulduğunu da sanmıyorum laptop daha 1 aylık. Belirtmiş olayım mikrofon markası Realtek. En kısa sürede cevap bekliyorum.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #2 Bu videodaki yöntemi uygulayınca ben düzelmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki yöntemi uygulayınca ben düzelmiştim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et