B Bam Bam Rubble Picopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 129 11 Eylül 2020 #21 ynsyns0 dedi: Burdan devam edebilirim. @Bam Bam Rubble Acer ile görüştüm sorun sistemsel bakımdan kaynaklı tamir görmemiştir dedi kontrol etti. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim. Bazen karışıklık olabiliyor.
ynsyns0 dedi: Burdan devam edebilirim. @Bam Bam Rubble Acer ile görüştüm sorun sistemsel bakımdan kaynaklı tamir görmemiştir dedi kontrol etti. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim. Bazen karışıklık olabiliyor.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #22 Bam Bam Rubble dedi: Senin adına sevindim. Bazen karışıklık olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler için rahatladı ama şöyleki teknoryadan almayan bir kişide bu hata olmadı teknoryadan alan iki kişide oldu
Bam Bam Rubble dedi: Senin adına sevindim. Bazen karışıklık olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler için rahatladı ama şöyleki teknoryadan almayan bir kişide bu hata olmadı teknoryadan alan iki kişide oldu