Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #11 Ssd takıldığında Bilgisayarın hızlandigini hissetmiştim.
Mertfl1x Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #12 Dorzi dedi: SSD takıldığında bilgisayarın hızlandigini hissetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende şu an kullandığım laptopta 2 tane SSD kullanıyorum ve çok memnunum. Oyunlarda drop yemiyorum, oyunlar hızlı iniyor, sistem hemen açılıyor... Kesinlikle tavsiye ederim.
Dorzi dedi: SSD takıldığında bilgisayarın hızlandigini hissetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bende şu an kullandığım laptopta 2 tane SSD kullanıyorum ve çok memnunum. Oyunlarda drop yemiyorum, oyunlar hızlı iniyor, sistem hemen açılıyor... Kesinlikle tavsiye ederim.
Gerçek Dave Mustaine Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #13 Yardımlarınız için teşekkür ederim en yakın zamanda hepsini yapacağım.
Mertfl1x Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #14 Gerçek Dave Mustaine dedi: Yardımlarınız için teşekkür ederim en yakın zamanda hepsini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim hocam. İnanın çok kolay ama biraz masraflı bir olay. Eliniz yatkınsa kesinlikle yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Gerçek Dave Mustaine dedi: Yardımlarınız için teşekkür ederim en yakın zamanda hepsini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim hocam. İnanın çok kolay ama biraz masraflı bir olay. Eliniz yatkınsa kesinlikle yapabilirsiniz. Kolay gelsin.