emreça Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 Divisive dedi: Şimdi forumun çok bilmişleri itiraz edecek ama gerçekler değişmez; O işlemcinin 3050 Ti'yi besleyebilmesi zaten sıkıntının başı. Genişletmek için tıkla... hayır normalde bir sıkıntı yoktu ilk kez yasıyorum Mky dedi: Soğutması yetersiz olabilir. Fanlarını temizletin sonra bir format attırın mümkünse. Ayrıca windows 10 daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... 60 dereceydi afterburner la kontrol ettigm de
Divisive dedi: Şimdi forumun çok bilmişleri itiraz edecek ama gerçekler değişmez; O işlemcinin 3050 Ti'yi besleyebilmesi zaten sıkıntının başı. Genişletmek için tıkla... hayır normalde bir sıkıntı yoktu ilk kez yasıyorum Mky dedi: Soğutması yetersiz olabilir. Fanlarını temizletin sonra bir format attırın mümkünse. Ayrıca windows 10 daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... 60 dereceydi afterburner la kontrol ettigm de
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #12 emreça dedi: hayır normalde bir sıkıntı yoktu ilk kez yasıyorum 60 dereceydi afterburner la kontrol ettigm de Genişletmek için tıkla... Anladim.
emreça dedi: hayır normalde bir sıkıntı yoktu ilk kez yasıyorum 60 dereceydi afterburner la kontrol ettigm de Genişletmek için tıkla... Anladim.