R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 9 Ocak 2023 #1 Laptopun pili 30 saniyede 100'den 0'a iniyor. Batarya değişmeden çözme yöntemi var mı? Aniden oldu daha dün hiç sıkıntı yoktu, birden böyle yaptı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2023
Laptopun pili 30 saniyede 100'den 0'a iniyor. Batarya değişmeden çözme yöntemi var mı? Aniden oldu daha dün hiç sıkıntı yoktu, birden böyle yaptı.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 9 Ocak 2023 #2 Kaç senelik cihaz hocam? Artı 0 Eksi
Ekselansce Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 ROSD dedi: Laptopun pili 30 saniyede 100'den 0'a iniyor. Batarya değişmeden çözme yöntemi var mı? Aniden oldu daha dün hiç sıkıntı yoktu, birden böyle yaptı. Genişletmek için tıkla... Pilin pert olmuş. Garanti varsa yolla. Artı 0 Eksi
ROSD dedi: Laptopun pili 30 saniyede 100'den 0'a iniyor. Batarya değişmeden çözme yöntemi var mı? Aniden oldu daha dün hiç sıkıntı yoktu, birden böyle yaptı. Genişletmek için tıkla... Pilin pert olmuş. Garanti varsa yolla.
KS KS R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 9 Ocak 2023 #4 Quantum9 dedi: Kaç senelik cihaz hocam? Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldan az Ekselansce dedi: Pilin pert olmuş. Garanti varsa yolla. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok ve tamirciyede yollamak istemiyorum HP'nin orijinal parçasını satan firma var mıdır internet üzerinden. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Kaç senelik cihaz hocam? Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldan az Ekselansce dedi: Pilin pert olmuş. Garanti varsa yolla. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok ve tamirciyede yollamak istemiyorum HP'nin orijinal parçasını satan firma var mıdır internet üzerinden.
Ekselansce Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #5 ROSD dedi: 1.5 yıldan az Garantisi yok ve tamirciyede yollamak istemiyorum HP'nin orijinal parçasını satan firma var mıdır internet üzerinden. Genişletmek için tıkla... Tamirlik bir durumu yok hocam kimse batarya tamiri yapmaz. Yenisini almanız gerekecek. Orijinal satan bulursunuz bence ama en iyisi tanıdık bir bilgisayarcının size sipariş etmesi, sorun çıkarsa en azından kime gideceğinizi bilirsiniz. Artı 0 Eksi
ROSD dedi: 1.5 yıldan az Garantisi yok ve tamirciyede yollamak istemiyorum HP'nin orijinal parçasını satan firma var mıdır internet üzerinden. Genişletmek için tıkla... Tamirlik bir durumu yok hocam kimse batarya tamiri yapmaz. Yenisini almanız gerekecek. Orijinal satan bulursunuz bence ama en iyisi tanıdık bir bilgisayarcının size sipariş etmesi, sorun çıkarsa en azından kime gideceğinizi bilirsiniz.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 10 Ocak 2023 #6 Batarya kendini yemiş demek, yeni bir cihaz fakat olabiliyor böyle durumlar. Yeni bir batarya alıp kendiniz takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Batarya kendini yemiş demek, yeni bir cihaz fakat olabiliyor böyle durumlar. Yeni bir batarya alıp kendiniz takabilirsiniz.