Laptopun pilinin 2 saatte %60 gitmesi normal mi?

lemonatak

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Laptopum bu ASUS Vivobook S 15 OLED (M5506) - Teknik Özellikler|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye sıfır aldım ve şarjı %20 altına %80 üstüne çıkarmıyorum hep bu aralıklarda kullanıyorum. 2 saatte %60 şarj gidiyor bu normal mi? Daha uzun gitmesi gerekmiyor mu? İş yapıyorum. Arka planda VirtualBox kullanıyorum Windows 10, mumu Android Player açık oluyor Android'de işlem yapıyorum ve Chrome'de 2 3 sekme açık kalıyor. Bu pil süresi bana yetmiyor satacağım laptopu MacBook Pro alacağım başkasına da bozuk mal vermek istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Bir kere o ekran zaten pilin tamamını sömürüyordur. Sosyal de pil optimizesi ile ilgili rehberler var. Oradaki adımları izle, bir miktar süren artar ama fazla bir şey bekleme.

Normal bence.

Yani o kadar iş yapıyorken 2 saatte sıfıra inmemiş olması bile iyi. Ağır iş yapıyorsun laptop üstünde, normal eksilmesi o kadar. Macbookları da bu randımanda kullanırsan vaat edildiği gibi 8 saat kullanım süresi almayacaksın muhtemelen

Normal. Bir kere o ekran zaten pilin tamamını sömürüyordur. Sosyal de pil optimizesi ile ilgili rehberler var. Oradaki adımları izle, bir miktar süren artar ama fazla bir şey bekleme.
Tam olarak hangi konu hocam bulamadım

Tam olarak hangi konu hocam bulamadım

Buraya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…