BoraTurk Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 50 9 Ocak 2014 #1 Benim laptop'un power tuşuna basınca ekran bir yanıyor, bir sönüyor. Bir gri bir siyah. En son ekran kartına güncelleme indiriyordu. Birden kapandı ve böyle yapmaya başladı. Ekran kartım Nvidia Geforce Gtx 660m 2gb.
Benim laptop'un power tuşuna basınca ekran bir yanıyor, bir sönüyor. Bir gri bir siyah. En son ekran kartına güncelleme indiriyordu. Birden kapandı ve böyle yapmaya başladı. Ekran kartım Nvidia Geforce Gtx 660m 2gb.
skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #2 Yanlış driver indirmiş olabilirsin.
BoraTurk Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 50 9 Ocak 2014 #3 Pc kendi yükledi güncelleye basınca. Laptop biraz indirdi sonra kapandı. Laptop ekranı gelse ve açılsa driveri silicem ama açılmıyor laptop.
Pc kendi yükledi güncelleye basınca. Laptop biraz indirdi sonra kapandı. Laptop ekranı gelse ve açılsa driveri silicem ama açılmıyor laptop.
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Ocak 2014 #4 Bu tarz bir sorun bende de olmuştu. Ben USB'den boot ederek Windows 8'imi onarmıştım sorun çözülmüştü.
Bu tarz bir sorun bende de olmuştu. Ben USB'den boot ederek Windows 8'imi onarmıştım sorun çözülmüştü.
BoraTurk Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 50 10 Ocak 2014 #5 Laptop ekranı gelse tamamda bios ekranı bile gelmiyor windows sıfırlama ekranı nasıl gelsin ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Ocak 2014 #6 İlk olarak şarjı ve pili söküp 5 dk bekleyin. Geri taktığınızda sorun devam ediyorsa cihazı servise yollayın.
İlk olarak şarjı ve pili söküp 5 dk bekleyin. Geri taktığınızda sorun devam ediyorsa cihazı servise yollayın.
BoraTurk Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 50 12 Ocak 2014 #7 Burak Alkan'ın dediği gibi yaptım oldu. Teşekkürler.