MisarablePhoenix Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Oyunun ortasında birden Q W tuşları basmamaya başlıyor, 3 4 saniye sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tuşları kullanabiliyorum bu durumdayken. Kullandığım cihaz https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k101hytx-pm-HBC000040CDTS Tuşlara herhangi bir şekilde sıvı vs dökmedim. Tozunu haftada 1 alırım normalde. Neden oldu anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Oyunun ortasında birden Q W tuşları basmamaya başlıyor, 3 4 saniye sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tuşları kullanabiliyorum bu durumdayken. Kullandığım cihaz https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k101hytx-pm-HBC000040CDTS Tuşlara herhangi bir şekilde sıvı vs dökmedim. Tozunu haftada 1 alırım normalde. Neden oldu anlamadım.
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #2 MisarablePhoenix dedi: Oyunun ortasında birden Q W tuşları basmamaya başlıyor, 3 4 saniye sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tuşları kullanabiliyorum bu durumdayken. Kullandığım cihaz https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k101hytx-pm-HBC000040CDTS Tuşlara herhangi bir şekilde sıvı vs dökmedim. Tozunu haftada 1 alırım normalde. Neden oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
MisarablePhoenix dedi: Oyunun ortasında birden Q W tuşları basmamaya başlıyor, 3 4 saniye sürdükten sonra düzeliyor. Diğer tuşları kullanabiliyorum bu durumdayken. Kullandığım cihaz https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k101hytx-pm-HBC000040CDTS Tuşlara herhangi bir şekilde sıvı vs dökmedim. Tozunu haftada 1 alırım normalde. Neden oldu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Sıradan Bir Salih dedi: Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor? Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor?
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #4 BigBlackMan dedi: Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden veya tarayıcıya bilgisayarın modeli ve klavye sürücüsü yazarsanız çıkar. BigBlackMan dedi: Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Lenovo Dell HP vb. kendi sürücülerini açık olarak yayınlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden veya tarayıcıya bilgisayarın modeli ve klavye sürücüsü yazarsanız çıkar. BigBlackMan dedi: Klavye sürücüsü nasıl tekrar yükleniyor? Genişletmek için tıkla... Lenovo Dell HP vb. kendi sürücülerini açık olarak yayınlar diye biliyorum.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Sıradan Bir Salih dedi: Kendi sitesinden veya tarayıcıya bilgisayarın modeli ve klavye sürücüsü yazarsanız çıkar. Lenovo Dell HP vb. kendi sürücülerini açık olarak yayınlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Excalibur g770 kullanıyorum Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Kendi sitesinden veya tarayıcıya bilgisayarın modeli ve klavye sürücüsü yazarsanız çıkar. Lenovo Dell HP vb. kendi sürücülerini açık olarak yayınlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Excalibur g770 kullanıyorum
KS KS MisarablePhoenix Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #6 Sıradan Bir Salih dedi: Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sürücüleri tekrardan yükledim işe yaramadı. Lenovonun servisine göndersem ilgilenirler mi? Garantisi var hala Artı 0 Eksi
Sıradan Bir Salih dedi: Temassızlık veya klavyenin tamamen değişmesi gerekir klavye sürücülerini tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... sürücüleri tekrardan yükledim işe yaramadı. Lenovonun servisine göndersem ilgilenirler mi? Garantisi var hala
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 26 Kasım 2023 #7 MisarablePhoenix dedi: Sürücüleri tekrardan yükledim işe yaramadı. Lenovo'nun servisine göndersem ilgilenirler mi? Garantisi var hala. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ilgilenirler destek numarasını internette bulabilirsin ama ararken garanti belgesi vb. yanında olsun isterler. Artı 0 Eksi
MisarablePhoenix dedi: Sürücüleri tekrardan yükledim işe yaramadı. Lenovo'nun servisine göndersem ilgilenirler mi? Garantisi var hala. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ilgilenirler destek numarasını internette bulabilirsin ama ararken garanti belgesi vb. yanında olsun isterler.