Sevgili dostlar merhaba; maalesef dil gibi bu teknokoji de ilgilenmeyi bıraktığında kendini sana unutturuyor. Sizlerden ricam evde üniversite yıllarımdan kalma bir laptopum var sağa sola giderken yanıma almak yazın köye, denize için RAM yükseltmek istiyorum ama RAM MHz ve türünü bulamadım. Sizden yardımım bu konuda fotoğrafta gördüğünüz tam MHz'sinde 32 GB yükseltmek için marka önerilerinizi bekliyorum.
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...
Değerli arkadaşım, CPU-Z CPU ID adlı programı kurup bakabilirsin, ben attığın fotoğraftan ramini buldum DDR3 1333 mhz belleğe sahipsin, kendine ddr3 nesilli bir laptop ram bulman gerekir.
Bilgisayarınızın üzerinde bulunan RAM'ın kodunu araştırınca karşınıza Hynix 4 GB 2RX8 PC3-12800S-11-11-F3 1600MHz 1.5V DDR3 model RAM çıkacaktır.
Diğerinin markasıda Hynix fakat modelini görmesem bile muhtemelen karşımıza dual olarak bir 4 GB 1600MHz RAM daha çıkacaktır. Bilgisayarınız toplam 8 GB RAM kapasitesine sahip.
Sevgili dostlar merhaba; maalesef dil gibi bu teknokoji de ilgilenmeyi bıraktığında kendini sana unutturuyor. Sizlerden ricam evde üniversite yıllarımdan kalma bir laptopum var sağa sola giderken yanıma almak yazın köye, denize için RAM yükseltmek istiyorum ama RAM MHz ve türünü bulamadım. Sizden yardımım bu konuda fotoğrafta gördüğünüz tam MHz'sinde 32 GB yükseltmek için marka önerilerinizi bekliyorum.
Değerli arkadaşım, CPU-Z CPU ID adlı programı kurup bakabilirsin, ben attığın fotoğraftan RAM'ini buldum DDR3 1333 MHz belleğe sahipsin, kendine DDR3 nesilli bir laptop RAM bulman gerekir.