Çözüldü Laptopun RAM kapasitesi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tıraşcı

Picopat
Daha fazla  
Şu an 8 GB RAM'im var bunu 16 yapmayı planlıyorum. Biraz eski model ve ne kadar RAM kapasitesi var bilmiyorum. 2 slot var 8, 8 taktıracağım model Toshiba Satellite L655 modelden bilinmese de herhangi bir yerden ayar vs. bakılabilir mi?

Çözüm
Bilgisayarının model kodunu internette arat, anakart özelliklerine bak, yazar orada Max kaç RAM desteklediğini. Ya da model numarasını buraya yaz bakalım. Arama yerine “dxdiag” yaz, fotosunu at yeterli.
Bilgisayarının model kodunu internette arat, anakart özelliklerine bak, yazar orada Max kaç RAM desteklediğini. Ya da model numarasını buraya yaz bakalım. Arama yerine “dxdiag” yaz, fotosunu at yeterli.

Çözüm
İşlemciyi Google'da aratırsanız bulabilirsiniz. İşlemcinin özelliklerinde en fazla desteklediği bellek kapasitesi yazar. Ama anakartın ek bir limiti oluyor mu onu tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…