ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Laptopumun GB'si az, nasıl yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 652 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 ismet0006 dedi: Laptopumun GB'si az, nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla yeni RAM alman gerekiyor bunları takmak içinde bir servise gönderebilirsin.
ismet0006 dedi: Laptopumun GB'si az, nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla yeni RAM alman gerekiyor bunları takmak içinde bir servise gönderebilirsin.
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 TAMİRATÖR dedi: Sorunu tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla yeni RAM alman gerekiyor bunları takmak içinde bir servise gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Gb derken depolama alanı
TAMİRATÖR dedi: Sorunu tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla yeni RAM alman gerekiyor bunları takmak içinde bir servise gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Gb derken depolama alanı
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 859 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Laptopun işlemci, HDD, SSD ekran kartı vb. Özelliklerini mümkünse marka ve modelini de yaz ki anakartı RAM'i ne kadar yükseltmeyi destekler sistem özellikleri gereği kaç GB RAM yükseltmek akıl kârı olur onu yazarlar diye düşünüyorum.
Laptopun işlemci, HDD, SSD ekran kartı vb. Özelliklerini mümkünse marka ve modelini de yaz ki anakartı RAM'i ne kadar yükseltmeyi destekler sistem özellikleri gereği kaç GB RAM yükseltmek akıl kârı olur onu yazarlar diye düşünüyorum.
Ö ÖmerMercankaya Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 ismet0006 dedi: Laptopumun GB'si az, nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir RAM alın. İsterseniz kendiniz isterseniz bir servise götürüp takın.
ismet0006 dedi: Laptopumun GB'si az, nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir RAM alın. İsterseniz kendiniz isterseniz bir servise götürüp takın.
TAMİRATÖR Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 652 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rog strix G18 İ9 13980HX Rtx 4080 1Tb ssd 32Gb ram Windows 11 pro Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 ismet0006 dedi: GB derken depolama alanı. Genişletmek için tıkla... RAM adıyla depolama alanından bahsediyorsun ikisi ayri seyler.
ismet0006 dedi: GB derken depolama alanı. Genişletmek için tıkla... RAM adıyla depolama alanından bahsediyorsun ikisi ayri seyler.