Evet verir termal macunun ömrü azalır bununla kalmaz birkaç bir parçalarda hasar alabilirdi eğer sabaha kadar bekleteceksen oyun indirirken beklet arkaplandaki her şeyi kapat sadece Steam gibi oyun indireceğin plartform açık kalsın.
Ders projesi için model eğitmem gerekiyordu. Para ödememek için localde eğitmistim. 13 saat boyunca laptop tam CPU yükünde açık kaldı. Hiçbir şey olmadı. Zaten oyun oynarken de tam yükte çalışıyor. Bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden.
Universite projem için model eğitmem gerekiyordu. Para ödememek için localde eğitmistim. 13 saat boyunca laptop tam CPU yükünde açık kaldı. Hiçbir şey olmadı. Zaten oyun oynarken de tam yükte çalışıyor. Bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden.
Sadece islemciye yuk bindirmek baska butun sistemi tam yukte saatlerce birakmak baska. Altina sogutucu atarsin onlem alirsin o zaman baska. Bir de oyun acik birakmaktan soz ediyor, render isi olur baska bir şey olur anlarim. Oyunda tek sahnede yuk hiç degismeyecek, render alirken ya da farkli isler yaparken yuk kisa surelide olsa degisir.
Demek istedigim gereksiz zorlayacak cihazi, gerek yok.