Laptopun şarj kablosu erir mi?

mehmettademmmm

Decapat
Daha fazla  
kaldığım yurt yeri sebebiyle alan sıkıntım var. bu sebeple şarj kablosunu laptopun arkasından geçiriyorum. geçirdiğim kablo laptobun ısı çıkışı olduğu yere denk geliyor bu ısı çıkışından kaynaklı kablo erir mi ?

kaldığım yurt yeri sebebiyle alan sıkıntım var. bu sebeple şarj kablosunu laptopun arkasından geçiriyorum. geçirdiğim kablo laptobun ısı çıkışı olduğu yere denk geliyor bu ısı çıkışından kaynaklı kablo erir mi ?
Hiç bir şey olmaz 1 sene öyle kullandım.

Yani çıkardığı ısıya bağlı değişir ben olsam farklı bir yol denerdim.

Hocam her türlü zararı olur fakat kısa sürede mi uzun sürede mi etki eder onu kabloya dokunmadan anlayamayız en iyisi farklı bir yol bulmanız.

yani çokta oyun oynamıyorum günde 1 2 saat falan oynuyorum. başka yol düşündüm ama o yollarda giriş kısmlarının bükülmesine neden oluyor yani öylede fiziksel olarak zarar geliyor. ısıdan bir şey olmayacağına mı güveneyim yoksa fiziksel olarak mı hasar almayacağına güveneyim. çok komik bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı