yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 30 Mart 2025 #11 Canberkcacur dedi: Başka alternatif bir yol yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ikinci elden alabilirsiniz cok daha uyguna gelecektir.
Canberkcacur dedi: Başka alternatif bir yol yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ikinci elden alabilirsiniz cok daha uyguna gelecektir.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.913 Çözümler 31 30 Mart 2025 #12 Canberkcacur dedi: Prize taktım elektrik çarptı direkt başka bir prize daha taktım çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptör mü bozuk laptop mu bundan emin misiniz?
Canberkcacur dedi: Prize taktım elektrik çarptı direkt başka bir prize daha taktım çalışmıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptör mü bozuk laptop mu bundan emin misiniz?
Canberkcacur Hectopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #13 kopkeliekmek dedi: Hocam adaptör mü bozuk laptop mu bundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Adaptör hocam.
kopkeliekmek dedi: Hocam adaptör mü bozuk laptop mu bundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Adaptör hocam.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.555 Makaleler 5 Çözümler 274 30 Mart 2025 #14 İçindeki kondansatorler zarar görmüş ise tamir edilebileceğini düşünmüyorum adaptörün. Yenisini almanız gerekebilir.
İçindeki kondansatorler zarar görmüş ise tamir edilebileceğini düşünmüyorum adaptörün. Yenisini almanız gerekebilir.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.913 Çözümler 31 30 Mart 2025 #15 Canberkcacur dedi: Adaptör hocam. Genişletmek için tıkla... Adaptör tamiri eğer soket ucu kırılmadıysa tamiri olmuyor.
Canberkcacur dedi: Adaptör hocam. Genişletmek için tıkla... Adaptör tamiri eğer soket ucu kırılmadıysa tamiri olmuyor.