Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi?
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.003 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 1 Nisan 2023 #2 Cawnso dedi: Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Anca garantisine bakar
Cawnso dedi: Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Anca garantisine bakar
Muhammed Talha Güler Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Cawnso dedi: Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek sanımyorum telefonlardaki gibi çok hayati bir bilgi değil.
Cawnso dedi: Arkadaşlar satış yapacagım, adam laptopun arka resmini istedi. Ben de attım. Sorun olur mu, kişisel bir şeye ulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek sanımyorum telefonlardaki gibi çok hayati bir bilgi değil.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 Elegant Lotus dedi: Hayır. Anca garantisine bakar Genişletmek için tıkla... Tamam soket bilgisine falan bakacakmış anlamadım. Elegant Lotus dedi: Hayır. Anca garantisine bakar Genişletmek için tıkla... NVMe M.2 soketleri RAM soketleri falan demiş.
Elegant Lotus dedi: Hayır. Anca garantisine bakar Genişletmek için tıkla... Tamam soket bilgisine falan bakacakmış anlamadım. Elegant Lotus dedi: Hayır. Anca garantisine bakar Genişletmek için tıkla... NVMe M.2 soketleri RAM soketleri falan demiş.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.003 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 1 Nisan 2023 #5 Cawnso dedi: Tamam soket bilgisine falan bakacakmış anlamadım. NVMe M.2 soketleri RAM soketleri falan demiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona.
Cawnso dedi: Tamam soket bilgisine falan bakacakmış anlamadım. NVMe M.2 soketleri RAM soketleri falan demiş. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #6 Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. burdan anca neye ulaşır usta Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Sizce bir problem olur mu? Muhammed Talha Güler dedi: Pek sanımyorum telefonlardaki gibi çok hayati bir bilgi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce bir problem olur mu? Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Hocam bir rahatlatın beni be Son düzenleme: 1 Nisan 2023
Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. burdan anca neye ulaşır usta Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Sizce bir problem olur mu? Muhammed Talha Güler dedi: Pek sanımyorum telefonlardaki gibi çok hayati bir bilgi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce bir problem olur mu? Elegant Lotus dedi: Arkadaş 86 kromozomlu sanırım. Laptopun marka modelinden de bakar ona. Genişletmek için tıkla... Hocam bir rahatlatın beni be
Muhammed Talha Güler Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #7 Cawnso dedi: Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. Buradan anca neye ulaşır usta. Sizce bir problem olur mu? Hocam sizce bir problem olur mu? Hocam bir rahatlatın beni be Genişletmek için tıkla... Ben bir problem olacağını düşünmüyorum telefon olsa önemli ama bilgisayarlarda pek önemli değil.
Cawnso dedi: Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. Buradan anca neye ulaşır usta. Sizce bir problem olur mu? Hocam sizce bir problem olur mu? Hocam bir rahatlatın beni be Genişletmek için tıkla... Ben bir problem olacağını düşünmüyorum telefon olsa önemli ama bilgisayarlarda pek önemli değil.
Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #8 Muhammed Talha Güler dedi: Ben bir problem olacağını düşünmüyorum telefon olsa önemli ama bilgisayarlarda pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Neye ulaşabilir peki.
Muhammed Talha Güler dedi: Ben bir problem olacağını düşünmüyorum telefon olsa önemli ama bilgisayarlarda pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Neye ulaşabilir peki.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 4.003 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 1 Nisan 2023 #9 Cawnso dedi: Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. burdan anca neye ulaşır usta Sizce bir problem olur mu? Hocam sizce bir problem olur mu? Hocam bir rahatlatın beni be Genişletmek için tıkla... Bişi olmaz hacı. Laptop hala sende en fazla ne yapar aldığın yere bakar saate bakar o kadar. S/N kodu ile bir şey yapmazlar, yapamazlar.
Cawnso dedi: Bilmiyorum içime bir kurt düştü arkada işte s/n var mtm var factory ID var mo diye bir şey var. Fcc ID var ic var. burdan anca neye ulaşır usta Sizce bir problem olur mu? Hocam sizce bir problem olur mu? Hocam bir rahatlatın beni be Genişletmek için tıkla... Bişi olmaz hacı. Laptop hala sende en fazla ne yapar aldığın yere bakar saate bakar o kadar. S/N kodu ile bir şey yapmazlar, yapamazlar.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.814 Makaleler 9 Çözümler 1.034 Yer İstanbul 1 Nisan 2023 #10 Seri numarasıyla herhangi sorun yaratacak bir şey yapamaz.